craciun-blog

craciun-blog

La acelasi capat
     media: 5.00 din 1 vot

postat de craciun in 2011-05-14 12:58
Baietii posesori de spatiu de locuit cunosc cate o petarda si in loc sa o duca la hotel sau prin nu stiu ce boscheti din parc, o urca direct in apartament cu gandul ca de acolo o sa prinda si ea curaj si o sa se urce un pic mai sus, adica in pula.
Procedeul care initial parea infailibil se intampla sa dea din cand in cand cu virgula si petarda sa nu vrea sa urce cu juma de etaj mai sus. Daca ii spui ca ti-ai montat vizor in buric si ca poate sa-ti vada matzele cum se freaca de emotie ramane iarasi insensibila. In schimb pune botul destul de lejer pe o sticla de bere sau un pahar de suc pentru ca de la discutie i se face sete. Intr-un cuvant: rusine. Rusine spalata partial de faptul ca ai adus-o totusi pana acasa si ea ti-a spus ca ii place cum arata in timp ce tovarasii stateau cu sufletul la gura si cu telefoanele deschise asteptand vestea.
Greseala pe care o fac unii baieti dupa o nereusita de genul asta este ca pe langa ca au pastrat in ei slobozul, pastreaza si o doza nepermisa de respect pentru o femeie care nu a vrut sa se fute cu ei. Respect care ii face sa se incinga cand tovarasii isi permit sa faca misto la adresa domnisoarei. Sau mai rau sa isi inchipuie ca s-a facut misto cand nici macar nu s-a intamplat.
Sfatul meu pentru acesti baieti este urmatorul. Tovarasii sunt cei la care va duceti sa cereti doua sute de mii cand nu aveti nici de tigari, pe care ii chemi sa-si rupa spinarea cand ai de carat mobila sau sa te traga daca ai ramas cu masina in pana la 100 de km de casa.
Nu e nimic rau in a te antura cu o petarda pentru ca se stie ca femeile de calitate se gasesc mai rar. Dar daca nu vreti sa munciti la acelasi capat de pula cu petarda ganditi-va de doua ori inainte sa sariti la scandal.

Comentarii

  1. unurgyvon

    Statie de lucru Ford aduce biroul dvs. pentru vehiculul dumneavoastră , ceea ce face mai uşor de a desfăşura o activitate în Houston decât oricând înainte . Adresaţi-vă cu Houston ofertele Ford cu privire la opţiunile disponibile .rn   rnCu un calculator în planşa de bord in camioneta Ford sau van , vă conduce în jurul valorii de Texas, fără a fi nevoie pentru a urmări înapoi la birou în Houston pentru a completa un formular sau prezintă un ordin de muncă . Pur şi simplu Log on la computer de la Ford dvs. şi să verificaţi de e -mail-uri , completaţi foi de calcul şi de informaţii de jurnal . Ford ofertele dvs. Houston se poate discuta în continuare cu dumneavoastră beneficiile postului de lucru Ford .    Sandberg Volvo


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile