craciun-blog

craciun-blog

Cand zeii vor sa pedepseasca ...
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de craciun in 2011-05-16 16:21

Chiar nu vreau sa cobesc, dar pare prea frumoasa povestea asta sa fie una cu happy end. Poate in romane de dragoste de sandra brown. De foarte multi ani lucrez cu oameni si am invatat ca nu exista secrete care sa reziste timpului. Nu te judec si spun asta ca sa nu ma intelegi gresit. Incerc doar sa-ti spun ca, mai devreme sau mai tarziu, lucrurile de genul asta ies la iveala. Daca as fi in locul celui pe care tu l-ai pus pe locul doi, as simti ca lumea se prabuseste in jurul meu, ca nu mai exista nimic in afara unei incredibil de mari inselatorii pe care am trait-o ani de zile. Si te-as uri atat de complit incat ultimul lucru pe care ti l-as permite ar fi sa atingi vreodata copilul. Iar celalalt, cel care a venit la nunta ca sa te felicite, stiind ca ti-o poate trage cand vrea mujkiu' lui ... sa fim seriosi. Daca ar fi soarece, ai reprezenta doar o gaura in plus prin care sa iasa din vizuina, ca sa nu se plictiseasca. Am trecut si eu prin asta, sa am o iubita si o "prietena". Totdeauna a contat cea dintai. Ea era pentru suflet. Cealalta, pentru sex, pentru ca "facea de toate". Cand s-a pus problema sa aleg, insa ... sexul trece pe locul 2.
Ideea e ca tu te complaci intr-o situatie aiurea. Si, nu stiu de ce am senzatia ca mai esti si mandra de situatia asta, pentru ca, fara suparare, esti "vinovata" de poliandrie. Nici macar nu stii cine este tatal copilului pe care il iubesti.
Poate ar fi cazul sa alegi. Nu de alta, dar, atunci cand se va afla, sa ai macar un mic, foarte mic alibi: sa poti spune ca ai ales.

Ca sa nu existe confuzii referitor la tema, este vorba de un vechi proverb grec. Nu mai stiu exact forma originala, dar suna cam asa: "cand zeii vor sa pedepseasca un om, prima data il inalta foarte sus". Cu morala aferenta: il inalta in asa fel incat atunci cand da cu popul de planeta, sa simta lovitura. Cam atat :)

Comentarii

  1. 1singur

    pare mai degraba a fi mica doza de ipocrizie. Dar poate n-am priceput eu dedesubturile povestii :-?


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile