craciun-blog

craciun-blog

"Ce sa mai scriu pe blog?"
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de craciun in 2011-06-20 12:21

Nu, nu este întrebarea mea (nu cred că m-aș putea întreba asta vreodată), ci o întrebare ce am descoperit-o prin analytics-ul meu…asta caută lumea și cumva trec și pragul meu.
Am observat cu o oarecare urmă de mirare și următoarele întrebări (asemănătoare cu cea din titlu):
-ce scriem într-un blog?
-ce să scriu în blog?
-ce se scrie pe un blog?
Vă imaginați că sunt multe, foarte multe astfel de întrebări, nu are rost să le scriu aici. Și acu’ câteva întrebări, de bun simț, aș putea spune eu, către cei ce fac asemenea căutări:

Păi măi ființă, dependentă de internet, cu mult timp liber la dispoziție și cu o lipsă acută de inspirație și imaginație, cum adică ce poți să mai scrii pe blog? Creierul tău nu prestează? Pentru ce anume crezi că îl ai în dotare? De ce ți-ai mai făcut blog, în primul rând?
Îmi cer scuze pentru aceste întrebări adresate la acest mod. Doar un sfat pentru cei aflați în diverse căutări:

În loc să întrebi pe Google ce să scrii pe blog mai bine te-ai întreba pe tine și poate, cu un mic efort, ai încerca să-ți dezvolți creativitatea. Abia atunci, poate, inspirația îți va face o vizită. Succes!

Comentarii

  1. Radu

    Creativitatea este conditia esentiala pentru care ne "zbatem"in aceasta lume.Intrebarea corecta ar fi:dece "trebuie" sa scri daca nu simti nevoia de a comunica astfel? Nevoia de a scrie este fireasca in clipa in care AI ceva de spus. Daca nu... NU ! Probabil exista o nevoie de afirmare ,de a fi bagati in seama...Din nefericire aceasta nevoie apare pe fondul unui complex de inferioritate,de neancredere in propria persoana. In legatura cu "admonestarea" celor ce nu scriu fiindca nu le "presteaza creerul"...consider ca nu este o abordare corecta.Apetenta pentru scris nu este obligatorie. Manifestarea valorii nu se face cunoscuta doar prin intermediul scrisului.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile