craciun-blog

craciun-blog

STUPIDA U. COMERCIANS (STUPIDA ACQUIS)
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de craciun in 2011-06-24 00:45
Este opusul vanzatoarei, intr-o simbioza incredibila. Vanzatoarea nu poate exista fara cumparatoare, tot asa cum aceasta nu poate exista fara prima. Cumparatoarea este la originea tuturor cozilor din magazine, va intoarce toate rafturile pe dos cercetand defecte si zgaibe, si va sfarsi prin a cumpara o papiota de 200 de lei spre disperarea tuturor celor care-si asteapta randul. Pe langa "Cat costa?" din vocabularul Stupidei Acquis nu lipsesc expresiile "E de piele?" si "Dincolo era mai ieftin".

Comentarii

  1. abbilbal

    Noa serbus. Mă faci să râd amintindu-mi de un vecin pe care nu mi-l doresc să fie înintea mea la cumpărături în magazin. Este enervant, mă duce la disperare. Când cumpără ceva întreabă de câteva ori care-i mai bun: ăla sau ăla, îl miroase, se uită pe o parte şi alta pentru a se documenta (nu-şi permite chiar să guste, poate o face la piaţă), se întoarce de câteva ori la raft poate o găsi ceva mai bun. De regulă renunţ la a intra în prăvălie când este el înaintea mea.

  2. craciun

    Salut abbilbal.Eu de regula evit sa fac cumparaturi,tocmai pentru a evita asemenea specimene,stiu cum este sa stai la rand dupa unu' care cerceteaza el frate tot sa nu'i scape ceva si in final sfarseste prin a cumpara o paine si de 2 lei seminta vrac. #:-s


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile